Pomazánka z čehokoli

Zbyl vám kousek vařeného masa z polévky ? Zůstal vám kousek pečeného masa ? Máte v lednici kus točeňáku a nevíte co s ním ? Pak je čas na tento recept.

Potřebujeme
asi 200 - 250g masa nebo uzeniny
1 vejce
asi 100 - 150g taveného sýra
lžíci hořčice
pepř, sůl
1 střední cibuli
tatarskou omáčku

Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno, maso, sýr a vejce jemně umeleme (já na to používám nejraději robota s nožíky na sekání, stačí mi jedna mísa a je to hned hotové).  Dáme všechno do mísy a důkladně promícháme. Přidáme lžíci hořčice, podle chuti sůl a pepř, opět promícháme a zjemníme tatarskou omáčkou. Ochutnáme - zpravidla je to pokaždé trochu jiné a vždycky jedlé. Můžeme dochucovat podle chuti a potřeby.